Fer-se soci

Després de les dues sessions d’iniciació i si creus que l’activitat t’atrau i vols formar part del club, hauràs d’omplir una butlleta de sol·licitud d’inscripció amb les teves dades personals principals, que t'enviarem per correu electrònic o bé et lliurarem imprimida en paper. Aquestes dades personals quedaran registrades en un fitxer al Registre de Dades segons les normatives actuals.

 

En fer-te soci hauràs d’abonar la quota anual corresponent, segons hem acordat a la darrera Assamblea General Ordinària. Així gaudiràs de l’assegurança privada que el club té contractada per a tots els seus socis i sòcies esportistes, per tal de cobrir qualsevol incidència. 

També et tramitarem, previ pagament, la llicència federativa andorrana, la possessió de la qual és obligatòria al nostre club. L'import de la mateixa el fixa la Federació Andorrana de tir amb Arc, que pots consultar a: https://fataandorra.webnode.es/documents-fata/. T'enviarem des del club un correu amb la butlleta de sol·licitud de llicència federativa d'arquer/a FATA, i ja t'informarem de com procedir al seu pagament oportunament.

Els socis i sòcies esportistes del club TAE gaudeixen, a més a més, d’una ampliació d’horaris d’entrenaments en d'altres espais de tir del club (camp de futbol en galeria de tir pròpia per tir olímpic, circuit propi de tir de camp amb 24 dianes, ... etc)

En els entrenaments podràs utilitzar el teu propi material o bé el que disposa el club, excepte les fletxes.  Com que les fletxes són considerades material delicat i molt depenent de la morfologia de l’arquer i de les característiques de l’arc que utilitza, caldrà que cada arquer/a adquireixi com a mínim la seva pròpia mitja dotzena d’unitats. El club podrà oferir aquest material a un preu molt raonable, ja que adquireix el material a l’engròs en botigues especialitzades.
 
El Club organitza a Andorra diferents activitats esportives i socials al llarg de l'any (lliga de tir de sala, lliga de tir de camp, ...) de les qual te n'informarem oportunament, amb l'objectiu  que gaudeixis d'aquest esport al nivell que desitgis (d'oci, de competició, d'alta competició ...)
 
El nostre club participa en nombroses competicions fora d'Andorra, com Lligues Catalanes i Espanyoles, Campionats de Catalunya, Campionats d'Espanya, ..., (fes un cop d'ull al nostre Facebook :  per tenir-ne una idea més detallada)
 
També el nostre club organitza nombroses competicions d'alt nivell.