Llicència federativa

Apart de la quota anual de soci del club TAE, et tramitarem la llicència d'arquer federativa andorrana, la possessió de la qual és obligatòria al nostre club. 

L'import de la mateixa el fixa la Federació Andorrana de tir amb Arc, que pots consultar a: https://fata-andorra.com/. T'enviarem des del club un correu amb la butlleta de sol·licitud de llicència federativa d'arquer/a FATA, i ja t'informarem de com procedir al seu pagament oportunament.

L’afiliació a la FATA et donarà dret a:
a) Expedició de llicència federativa per a l'exercici en curs.
b) Assegurança privada de la FATA per a la pràctica en entrenament sempre en les instal·lacions esportives oficials de la nostra entitat. 
També estaràs assegurat per a la pràctica en competició sempre en la instal·lació esportiva oficial de l’entitat organitzadora de l’esdeveniment avalat per la FATA.
c) Poder competir en esdeveniments sota l’empara de la FATA (ex: Campionats d’Andorra, ...)
d) Elegibilitat per a representació de la FATA en competicions nacionals i internacionals, un cop la FATA formi part de la FITA.
e) Accés a totes les accions formatives organitzades per la FATA, sempre que es satisfacin els requisits per a les mateixes (Ex: pagament del preu d’inscripció a l’acció formativa)
 
Més informació a la web de la Federació Andorrana de tir amb Arc: https://fata-andorra.com/