Multimèdia

A la web de la FATA trobareu moltes imatges i videos en què hi apareixen moltes de les activitats que ha organitzat la nostra entitat, i en les quals han participat els nostres socis:  https://fataandorra.webnode.es/fotografies/

 

El club TAE està participant en el projecte de tecnificació de la FATA. Els primers integrants són una parella molt ben avinguda tot i la diferència d´edat, Lluís Vivé i Núria Sinfreu.

Video AQUÍ

Núria Sinfreu té només 11 anys i competeix en categoria alevina, però des que es va crear la Federació de Tir amb Arc ha disputat tots els campionats i enguany ha estat campiona de la lliga de tir de sala. Lluís Vivé en té 66, competeix a la categoria de veterans i ha estat campió de la lliga espanyola de tir de camp.

Formen el primer grup de tecnificació de la Federació i cada divendres entrenen plegats a Ordino. "Fa quatre anys que tiro i m'agrada molt. He sortit dues vegades a competir a Montjuïc i va anar molt bé", explica la Núria afegint que pel tir amb arc és imprescindible "concentrar-te molt, pensar només en la diana i deixar la resta de la ment en blanc". Vivé coincideix: "Ha d'estar amb forces, tenir pràctica, tenir en compte la respiració, que influeix molt, i desconnectar de tothom".
La Núria i el Lluís disputaran la competició més important el gener vinent a Nimes, escenari dels campionats d´Europa i del món. Vivé diu d'ella que "és la que pot tirar endavant, és el futur, i volem encarrilar-la per portar-la al Campionat d'Europa i del Món". Per la Núria, el Lluís és un gran mestre: "té molta experiència i em pot ensenyar molt bé".
La Federació de Tir amb Arc compta en l´actualitat amb una cinquantena de federats. L´objectiu ara és ampliar el grup de tecnificació amb nous integrants que vulguin competir fora del país.

 

 

11 esportistes del TAE a les Primeres Jornades de Tecnificació de Tir amb Arc organitzades per la Federació Andorrana de Tir amb Arc, dins de les activitats formatives del Projecte Esportiu 2017.  Dissabte 11 i diumenge 12 de febrer 2017. Amb els prestigiosos formadors, tècnics, arquers i gestors esportius Sr. Santiago Cuello i Sr. Josep Gregori.

Àlbum de fotos al facebook de la FATA: Primeres Jornades de Tecnificació de Tir amb Arc Febrer 2017.

Clàudia V. i Núria S. del club TAE & club SAECE, guanyadores de les seves categories en la Lliga Nacional de Tir de Sala 2017 

El nostre club ha participat el dia 2 de març de 2017 novament en una una activitat de tir amb arc d'iniciació i de promoció, amb un grup d'alumnes de L'Escola Andorrana de Batxillerat.

 

VIDEO AQUÍ

 

Aquesta escola organitza cada any una activitat interdisciplinar anomenada Tema de Centre, sota la temàtica "Andorra Avui ". L'objectiu de l'esmentada activitat és la de
donar a conèixer als alumnes les activitats esportives i culturals que es realitzen a Andorra, a partir dels interessos dels alumnes i de les propostes dels professors, les propostes i interessos dels alumnes i dels professors.

Per aquest motiu, el Club Tae Tir Arc Encamp s'ha tornat a implicar en una activitat de difusió entre el jovent del país, tot esperant haver passat una molt bona estona i que els joves hagin descobert el nostre apassionant esport.

PRADA DE MOLES DISPOSA D'UNA NOVA GALERIA DE TIR AMB ARC:

El recinte esportiu de Prada de Moles ha acollit, aquest diumenge 8 de maig de 2016, la inauguració de la nova galeria de tir amb arc. Aquest espai s'ha condicionat amb els punts de referència per al tir així com les identificacions de distància que permeten que els amants d'aquesta disciplina puguin practicar amb bones condicions.


Aquesta tasca ha estat impulsada i ha comptat amb el suport del Club de Tir amb Arc d'Encamp. Durant la inauguració el conseller de Joventut, Esports i Turisme, Xavi Fernández ha agraït la col·laboració a tots els membres del club, especialment al seu president per la implicació i ha fet un reconeixement a les entitats esportives de la parròquia. Fernández també s'ha mostrat satisfet de veure com s'ha omplert de vida i activitats Prada de Moles i ha animat tots a seguir oferint i impulsant accions per a dinamitzar-la. 

L'acte ha comptat amb una demostració de tir de diversos campions del Club que han demostrat l'habilitat amb l'arc.

Les autoritats comunals han participat ... molt activament!

  

 

 

Cobertura de la Televisió d'Andorra dl primer campionat d´Andorra de tir amb arc, que coincidia amb el quart Trofeu Internacional Vila d´Encamp, al telenotícies migdia de diumenge 9 d'octubre de 2016.

A partir del minut 22 i 30 segons (el darrer minut del noticiari):   https://www.andorradifusio.ad/Programes/informatiu/informatiu-migdia-09-doctubre-del-2016/informatiu-migdia-09-doctubre-del-2016v

El camp de la Prada de Moles ha estat escenari durant tot el cap de setmana del primer campionat d´Andorra de tir amb arc, que coincidia amb el quart Trofeu Internacional Vila d´Encamp.

La competició va arrencar ahir a la tarda, amb les divisions d´arc tradicional, nu, recte i estàndard i avui ha continuat amb les divisions d´arc recorbat i compost. Una seixantena de tiradors han pres part a la cita organitzada pel Club de Tir amb Arc Encamp i la Federació, una vintena dels quals del país. El campionat era de tir olímpic en la modalitat de round 900, en què es dispara a 3 distàncies diferents, en sèries de 30 fletxes cadascuna.

1a tirada de la Lliga Nacional de Tir amb Arc:

 

La primera prova l´ha organitzat el nostre Club  i ha tingut lloc al Complex Esportiu. Hi havia un total de dotze tiradors, que han participat en alguna de les cinc categories en joc.

 

El club amfitrió, el club d´Encamp, s´ha emportat tres categories. Joan Rodríguez ha guanyat en arc recte, Pablo Jimeno en arc nu i Àlex Jerez ha estat el millor en arc compost. 

 

Facebook TAE:  

Alguns exemples d'activitats del nostre club:   

IXè Campionat de Catalunya Round 900. Video 1  + Video 2

Lliga de tir de camp: Video

Programa d'Andorra televisió: entrevista al president del TAE, Sr. Lluís Vivé: Video

Programa d'Andorra televisió: tir amb arc amb l'escola esportiva SAECE (a partir minut 9:55): Video

Primer Torneig Internacional Vila d'Encamp & estrena del nostre circuit de tir amb arc ampliat: Video

 

 Àlbums de fotografies del club TAE

Un repàs gràfic per la història del TAE:  

Àlbum & recull d'imatges: AQUÍ