Acte inaugural de la nova Galeria de Tir amb arc de Prada de Moles

Volem convidar-te com a soci del TAE  a l'acte inaugural de la nova Galeria de Tir amb arc de Prada de Moles.

Després de molts esforços, la Junta Directiva va aconseguir que l'Hble. Comú d'Encamp ens cedís i acondicionés unes instal·lacions permanents per a la pràctica del nostre esport, en un espai propi per al tir de fins a 70 metres de distància.Després de l'acondicionament de la galeria i de col·locar totes les mesures de seguretat i de tir, és el moment d'inaugurar aquest nou espai de tir.

Així doncs, el diumenge 8 de maig a les 12:00 del migdia tindrà lloc l'acte inaugural, al qual ens fa molta il·lusió que vinguis.

El programa de l'acte serà el següent:
 

- Demostracions de tir per part d'alguns arquers del club i mini jornada esportiva de portes obertes de tir amb arc amb els nens de l' escola esportiva SAECE.

- Acte inaugural (parlaments de les autoritats comunals convidades i del president del TAE)

- Aperitiu  per a tots els assistents.

La galeria de tir es troba al costat del nou camp de futbol d'Encamp (sota el pont que es veu en la imatge). S'hi accedeix baixant per un ascensor (o a peu per la rampa d'accés) que hi ha a l'altre extrem del camp al costat de les pistes de tennis, llavors travessant el camp per la zona de vestidors a peu de camp i arribant així just a sota del pon

No hi faltis!