El TAE torna a l'Enfira't

Esteu a punt per a un emocionant cap de setmana ple de diversió i precisió? Us volem convidar a tots a unir-vos a nosaltres a la Fira Multisectorial d'Encamp, que es durà a terme els dies 20 i 21 de maig. Promet ser un esdeveniment increïble!

Alguna vegada has somiat emular Robin Hood i provar la teva destresa amb l'arc i la fletxa? Tenim l'oportunitat perfecta per a tu! Al nostre petit estand, estarem presentant el nostre apassionant club de tir amb arc. Aquí, tindràs la possibilitat de submergir-te al món d'aquest esport tan fascinant i descobrir les teves habilitats de tir.

T'agradaria intentar-ho per primera vegada? Cap problema! El nostre equip d'experts estarà allà per guiar-te i oferir consells útils perquè puguis disparar les teves fletxes amb precisió. És una oportunitat única per aprendre alguna cosa nova i experimentar l'emoció d'aquesta disciplina mil·lenària.

Tant se val si ets un novell o un arquer experimentat, tots són benvinguts! Vine amb els teus amics, familiars i éssers estimats i gaudeix d'un dia ple d'emoció i camaraderia. A més, la fira ofereix moltes altres atraccions i activitats que segurament us encantaran.

Així que marca-ho al teu calendari i uneix-te a nosaltres a la Fira Multisectorial d'Encamp els dies 20 i 21 de maig. No us perdeu aquesta oportunitat de submergir-vos en el món del tir amb arc i gaudir d'un cap de setmana inoblidable! T'esperem amb els braços oberts!