Lliga “Derrotem el virus” #beattheoutbreakchallenge

En aquests moments sense competició ni possibilitat d'entrenaments en gairebé cap esport, el tir amb arc a Encamp (i al país) continua en marxa en gràcies a una iniciativa força original i curiosa ... 

Pots participar en el desafiament (anomenat #beattheoutbreakchallenge =  “Derrotem el virus”)​ ​perquè els arquers i les arqueres del nostre club, juntament amb els d'arreu del món, ens mantenim units i ben actius des de casa!

Aquest desafiament consisteix en una Lliga online de tir amb arc, anomenada “Derrotem el virus”. 
 
 
 
Cada setmana es posa en marxa una nova ronda de la Lliga, destinada als que continuem practicant el tir amb arc des de casa, a distàncies curtes i d’una forma segura.

Només has de descarregar setmanalment unes dianes imprimibles en format DIN A4​, ​ ​o en d'altres formats ( https://archy.re/BTOLtargets ), sobre les quals disparar 15 fletxes a una de les distàncies següents:  5, 8, 10 o​ ​màxim 18 metres. El repte esdevé força difícil per la petita mida de la diana, malgrat l'aparent curta distància de tir. No et refiïs!

 

Cada setmana hi ha una nova diana, el que fa el repte més dinàmic i entretingut.

Puntua, doncs, les​ ​seves fletxes segons uns valors establerts i, un cop tens els resultats, fes una foto del teu resultat i el publiquesen al grup de Facebook del club TAE  i també al de la Federació Internacional “Beat the Outbreak Online Archery League“.

També potsintroduir les teves puntuacions en una web ( https://archy.re/btolweek1)
Pts repetir els reptes tantes vegades com vulguis.
Al final de la setmana, es publiquen els i les participants amb les màximes puntuacions a nivell ...mundial!